Skip to Main Content

Bemutatkozás

Kedves Barátunk!

Az MHSSZ tagnyilvántartó rendszerének a felületén vagy. A rendszer célja, hogy a tagi nyilvántartás aktuális, friss adatokkal rendelkezzen, a kártyanyomtatáshoz megfelelő minőségű adatokat szolgáltasson, illetve csökkentse az egyesületi vezetőkre és a szövetség titkárságára háruló adminisztratív terheket. Ha bármilyen problémád vagy észrevételed lenne, akkor juttasd el kérlek az mhssz.it@gmail.com címre a rendszer fejlesztőihez.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Mostantól az egyesületeknél és az MHSSZ-nél tárolt adataidat Te tartod karban. A regisztrációdat követően be tudsz majd jelentkezni a felületre. Bejelentkezés után kérjük, hogy töltsd fel a még hiányzó adatokat ha vannak. Jellemzően ez szülő esetén a gondviselő adatai, illetve amennyiben új kártyát igényelsz (azaz nem csak matricát) a fotódat.

Amennyiben versenyzel, akkor kérjük, hogy add meg a TAJ számodat is, hogy a sportorvosi igazolásról az információkat le tudjuk kérdezni az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) rendszeréből, ha megérkezik a hozzáférés részünkre.

Az adatok megadása után használd a 2021-es egyesületi tagsági jelentkezési felületet. Itt tudod megadni, hogy 2021-ban mely egyesület(ek)be jelentkezel. Fontos, hogyha több egyesületben vagy tag, akkor mindegyikhez itt ad le a jelentkezésedet, de MHSSZ kártyát vagy matricát csak az egyiktől igényelj. A többi jelentkezésed az egyesület tagnyilvántartási célját fogja szolgálni, amivel a törvényi előírásoknak kell megfelelni. A jelentkezésed elküldése után az egyesületed vezetői jóváhagyják azt, illetve MHSSZ tagsági igény esetén továbbítják a szövetség felé, ahol már legyártásra kerül a kártyád, illetve a matricád az adott évre.

A születési dátumnak és az e-mail címnek együtt egyedinek kell lennie, ezért ikrek esetén kérjük, hogy különböző e-mail címet használj a gyermekeknél.

Expected format: YYYY.MM.DD

Adatkezelési nyilatkozat